Julkaisut

VUOSIKIRJA

Yhdistyksen vuosittain julkaisema vuosikirja ilmestyy keväisin. Vuosikirjaa on julkaistu vuodesta 2008, josta lähtien se on korvannut aikaisempina vuosina ilmestyneen Bobtailit-lehden. Muutama nettilehtikin on julkaistu aikanaan.

Vuosikirja on julkaisu, joka jokaisen vanhaenglanninlammaskoiraharrastajan kannattaa säilyttää ja jonka sisältöön palataan vuosienkin päästä. Vuosikirjan sisältöä ovat esimerkiksi:

• pääkirjoitus/toimituksen terveiset
• lyhyt englanninkielinen katsaus vanhaenglanninlammaskoirien ko. vuodesta Suomessa
• terveystiedot ja terveystilastot sekä jalostuksen tavoiteohjelman katsaus
• erikoisnäyttelytulokset ja näyttelyssä sijoitettujen koirien valokuvat
• kaikkien Suomessa järjestettyjen virallisten näyttelyiden vanhaenglanninlammaskoirien arvostelut koirakohtaisesti kera koiran valokuvan ja tietojen. Lähetäthän koirastasi hyvälaatuisen kuvan toimitukselle, mikäli koirasi on käynyt näyttelyssä edellisenä vuotena.
• tuonnit ja viennit
• rekisteröidyt pentueet
• vuoden aikana valioksi tulleet koirat
• suomalaisten vanhaenglanninlammaskoirien ulkomaisia näyttelytuloksia
• Vanhaenglanninlammaskoirat ry:n hallituksen esittely
• Vuoden lammaskoirakisan luokkien voittajien esittely + kuvat
• In Memoriam -muistoilmoitukset
• Vetreiden Veteraanien syntymäpäiväonnittelut
• muuta materiaalia, joka katsotaan vuosikirjaan soveltuvaksi

Vuosikirjassa kannattaa myös mainostaa oman maksullisen ilmoituksen muodossa. Vuosikirjaa sopii tilata myös lahjaksi muille ja erikoisnäyttelytuomarit saavat vuosikirjan muistoksi. Irtonumeroita myydään hintaan 20 €, vanhat vuosipainokset (1-2 v.) 10 €, sitä vanhemmat 5 €. Postikulut 3 € lähetys.

Vuosikirjoja voi tilata sähköpostilla jäsensihteeriltä laittamalla viestiä osoitteeseen

jasensihteeri(at)oesfi.com

Maksusuoritukset yhdistyksen tilille:
Kalannin Säästöpankki FI 4943 5000 1002 9179.
Liitäthän mukaan kuitin maksusuorituksesta sekä osoitetiedot, johon tilaus toimitetaan.

Vuosikirjan ilmoitushinnat

• 1/2 sivua jäsenille 30 €, ei-jäsenille 70 €
• 1 sivu jäsenille 50 €, ei-jäsenille 100 €
• seuraavat sivut jäsenille 20 € / ei-jäsenille 30 €.

Ilmoitukset ja muu vuosikirjan materiaali tulee jättää toimitukselle 15.2.2017 mennessä. Vain maksetut ilmoitukset julkaistaan, liitä maksutosite ilmoituksen mukaan.

Vuosikirja julkaistaan koossa: leveys 17,6 cm, korkeus 24,9 cm. Sivuja julkaisuun tulee noin 170 ja painosmäärä on noin 150 kpl. Ilmoitukset koiranruuista, tarvikkeista, eläinlääkäreistä yms. ovat erittäin tervetullutta materiaalia vuosikirjaan ei-jäsen hinnoilla.

Vuosikirjaa toimittaa julkaisutoimikunta.

Aineiston toimitusosoite